Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Miscare inteligenta: UPC si Microsoft isi unesc fortele pentru IMM-uri

Tags: microsoft, upc business, smart cloud, ofiice 365

UPC Business a anuntat introducerea serviciului online Microsoft Office 365, in cadrul parteneriatului la nivel european dintre Microsoft si UPC Business. Astfel, clientii UPC Business care achizitioneaza orice abonament Business Fiber Power sau orice Pachet Office primesc gratuit un cont de utilizator Microsoft Office 365.


Office 365 ofera utilizatorilor servicii online de email, colaborare pe documente, conferinte Web si versiuni online ale aplicatiilor Microsoft Office, intr-un singur serviciu cloud. Solutia creata de Microsoft este oferita de UPC Business companiilor mici si mijlocii, cu pana la 50 de angajati.

UPC Business ofera Office 365 impreuna cu orice abonament Business Fiber Power sau cu oricare din cele 4 Pachete Office, business.upc.ro/imm/pachete_servicii/ care combina serviciile de internet cu cele de telefonie. Clientii care achizitioneaza unul din aceste servicii primesc gratuit o licenta Office 365 pentru un utilizator, iar pentru fiecare cont suplimentar costul lunar este de 6 euro fara TVA.

Clientii pot sa acceseze fisiere de oriunde, de pe orice dispozitiv (PC, tableta, smartphone), pot face schimb de fisiere si pot organiza videoconferinte in format HD. Utilizatorii pot lucra direct pe o infrastructura oferita de Microsoft, iar companiile au acces la aceasta tehnologie sub forma unui abonament, cu zero cheltuieli de capital. Pentru companiile care deja au achizitionat suita Microsoft Office, serviciile incluse in Office 365 se integreaza cu aplicatiile desktop.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016