Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nemultumitii au scos la mezat cadourile lui Mos Craciun

Tags: cadouri craciun, vanzare cadouri, cumparaturi pe internet

O vorba veche spune ca nemultumitilor li se iau darurile, in vremurile noastre insa ei le scot mai degraba la mezat. Asa cum au facut o sumedenie de francezi si belgieni dezamagiti de ceea ce le-a asezat Mos Craciun sub brad.
De cand cu criza mondiala, practica vanzarii pe internet a cadorilor primite de Craciun devine din ce in ce mai des intalnita, scrie Jurnalul National citand publicatia L'Express. Ba mai mult, exista si site-uri cunoscute deja pentru comertul cu daruri.

De exemplu, pe PriceMinister.com isi dau intalnire cei nemultumiti de cadourile primite precum si cei frustrati de cadourile dorite, dar neprimite, ambele categorii sperand sa le gaseasca la preturi mici pe Internet. Asa se explica de ce pe unele site-uri numarul de postari la sectiunea de vanzari a crescut cu cel putin 25%.

De asemenea, site-ul belgian 2emain.be, care primeste zilnic vizitele a 550.000 de internauti, a constatat in aceasta perioada o crestere a numarului de anunturi de vanzare de 25%.

Ebay France, un alt mare site de comert online, a inregistrat la randul sau un plus de 150.000 de anunturi postate, comparativ cu Ajunul Craciunului.

Marea majoritate a obiectelor provin de sub bradul de Craciun, lucru confirmat chiar de descrierile asociate cu acestea: “inca in cutie”, “in ambalajul de origine”, “primit de Craciun”, “cadou de Craciun” sau “nu este pe gustul meu”.

Cadourile scoase la vanzare pe internet pot fi achizitionate online cu preturi cu 20 pana la 40% mai mici fata de cele din magazine.


Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016