Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oferta ca o declaratie de razboi: Vodafone ofera 30 euro discount celor care renunta la Orange

Tags: vodafone, oferta vodafone, portabilitate vodafone, razboi orange

Anul incepe tumultuos pe piata locala de telefonie mobila, Vodafone aruncand manusa in fata concurentilor sai. Operatorul telecom a lansat o oferta ce suna ca o declaratie de razboi: 30 euro discount la telefoane celor care isi porteaza numerele Orange sau Cosmote in reteaua Vodafone si SIM promotional gratuit.
Vodafone Romania incearca astfel sa isi creasca numarul de clienti noi, noteaza wall-street.ro.

Mai mult, operatorul telecom efectueaza telefoane periodice catre clienti pentru reinnoirea contractelor, mai agresiv decat in anii precedenti, oferind discount-uri prin contracte incheiate telefonic.
 
“Activeaza-ti Cartela Vodafone - SIM promotional gratuit si ai 100 de minute in retea, valabile 30 de zile de la activare. Poti activa SIM-ul promotional oricand vrei, intr-un interval de maxim 12 luni. In plus, beneficiezi de 4 luni de activitate si 10 luni perioada de gratie.
Poti comanda un sim promotional gratuit, o singura daca in 12 luni calendaristice. Completeaza formularul de mai jos si primesti SIM-ul in maximum 2 saptamani, gratuit”, scrie pe site-ul operatorului.
 
Totodata, daca portezi numarul tau in Vodafone, operatorul ofera discount de 30 euro la telefoane, se mai arata pe site-ul companiei.
 
In ciuda ofertei insa, clientii nu par foarte incantanti, unii dintre ei comentand in mod caustic strategia de marketing a Vodafone.
 
In toamna lui 2012, Orange Romania avea 10.2 mil.clienti, Vodafone avea 7.8 mil. clienti, iar Cosmote 6,4 mil. clienti.

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian Popescu 21-Ian-2013 16:44:39
O metoda de marketing ordinara la care vor raspunde numai needucatii . Sper sa moara companiile astea de telefonie .

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016