Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Peste 4 milioane de romani se pregatesc de Black Friday

Tags: black friday, reduceri, romania, emag, studiu daedalus, promotii, vinerea neagra

Aflata la cea de-a doua editie pe plaiurile mioritice, Black Friday, cunoscuta drept ziua celor mai mari reduceri, tine in priza milioane de romani, dupa cum arata datele unui studiu realizat de Daedalus Millward Brown si citat de eMag.
Daca la prima editie a Black Friday circa 2 milioane de romani au vanat ofertele retailerilor online si offline, anul acesta interesul publicului fata de aceasta zi s-a dublat. Astfel, 4,1 milioane de romani  vor urmari pe 23 noiembrie promotiile retailerilor. Dintre acestia si-au manifestat intentia de cumparare 59,3%, adica 2,43 milioane de romani.

“Dintre toti cei care si-au manifestat intentia de a cumpara de Black Friday, 28,9% au spus ca vor sa cumpere ceva de la eMAG. Ne asteptam ca inca din primele ore sa avem un trafic de circa 700.000 de vizitatori pe site, iar pe intreaga zi sa primim pana la 2 milioane de vizite”, spune  Radu Apostolescu (Viceprededinte eMAG).

Studiul – realizat pe un esantion de 2.000 de respondenti –  a aratat ca 27,2% dintre consumatori sunt deja familiarizati cu acest eveniment de shopping si asteapta sa vada care vor fi ofertele in acest an.

“Daca ar fi comparam cu magazinele traditionale, cel mai mare mall din Romania e traversat intr-o zi extrem de aglomerata de cel mult 100.000 de oameni. Niciun magazin offline nu ar putea sa suporte 2 milioane de vizite intr-o singura zi, adica traficul estimat pentru ziua de Black Friday la eMAG”, adauga Radu Apostolescu.

Comparativ, anul trecut in Statele Unite (tara de bastina a evenimentului), 226 de milioane de oameni au vanat reducerile de Black Friday, adica mai bine de 72% din totalul consumatorilor americani.  
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016