Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pizzicato, prima aplicatie mobila din Romania prin care se pot face comenzi la domiciliu

Tags: pizzicato, aplicatie mobila, comada pizza, comezi aplicatie mobila, ascend netsolutions

S-ar zice ca piata de marketing din Romania nu se codeste in a adopta noile trenduri. Daca nu demult unele branduri de pe la noi ne faceau cunostinta cu elemente de marketing foarte proaspete, precum codurile QR si aplicatiile AR, acum ele au facut un pas in plus in aceasta directie cu prima aplicatie mobila pur comerciala.
Ascend NetSolutions a realizat pentru Pizzicato o aplicatie dedicata utilizatorilor de smartphone cu ajutorul careia pot efectua comenzi de pizza si alte produse gastronomice la birou sau acasa. Aplicatia este rapida, intuitiva si reprezinta o premiera absoluta in Romania, fiind conceputa atat pentru utilizatorii de iPhone, cat si pentru utilizatorii de Android.

"Pizzicato este prima aplicatia gratuita din Romania ce permite utilizatorilor de smartphone-uri, atat Android, cat si iOS, sa comande pizza, paste, salate, meniuri sau gratar la jar, mancaruri delicioase insotite de bauturi racoritoare sau alcoolice, oriunde in Bucuresti", spune Vasile Damian (Project Manager, Ascend NetSolutions).

Imediat dupa ce utilizatorul plaseaza o comanda, acesta este contactat telefonic de un operator Pizzicato care va confirma timpul de livrare.

 

"Estimarile sustin ca sunt in medie 10.000 de bucuresteni care manca zilnic pizza. Aplicatia Pizzicato este raspunsul nostru pentru ei: comanzi de oriunde, extrem de rapid, din doar trei atingeri ale ecranului, si beneficiezi de o oferta promotionala speciala. Oferta este completa insa si si pentru amatorii de paste, salate sau meniuri si comanda se face, de asemenea, extrem de usor. Cu aplicatia Pizzicato e mai simplu sa fii pofticios si sa iti fie foame" a adauga Vasile Damian.

In primele 24 de ore de la lansare, aplicatia lansata in Google Play a fost descarcata de 50 de utilizatori.
Pizzicato exista si in versiunea web (www.pizzicato.ro), site-ul realizat in cadrul aceluiasi parteneriat oferind posibilitatea de a comanda mancarurile si online.

 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016