Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Premiera in Romania: Abonatii Orange pot plati taxiul prin SMS

Tags: fly taxi, taxi sms, orange, aplicatie

E tot mai clar ca lumea se dezvolta in directia utilizarii complexe a telefonului mobil. Smartphone-urile au o sumedenie de aplicatii menite sa ii ajute pe utilizatori sa faca tot felul de lucruri, iar mai nou prin intermediul acestora se pot comda si plati servicii de taxi.
Netopia mobilPay, lider pe piata din Romania in ceea ce priveste microplatile cu telefonul mobil, a introdus, in premiera pe piata romaneasca, un nou serviciu, care permite utilizatorilor de servicii de telefonie Orange sa plateasca prin SMS calatoriile cu taxiurile Fly Taxi din Bucuresti.

Serviciul va oferi clientilor Fly Taxi care au instalata aplicatia pentru smartphone posibilitatea de a comanda un taxi si de a calatori in oras folosind o metoda de plata alternativa, si anume cea prin SMS.

Pentru a beneficia de noul serviciu, clientii trebuie sa acceseze aplicatia, sa selecteze locul de plecare, in situatia in care acesta nu este detectat automat, precum si destinatia de sosire. Dupa ce aplicatia calculeaza pretul calatoriei, este afisat indicativul masinii si i se cere clientului confirmarea pentru plata direct cu telefonul. Ulterior, clientii primesc prin SMS confirmarea platii.

„Pe langa faptul ca serviciul pe care il lansam, impreuna cu Orange si Fly Taxi, reprezinta o premiera pentru piata romaneasca, acesta are si o serie de avantaje pentru clienti. In primul rand, acestia nu vor mai fi nevoiti sa comande un taxi prin dispecerat – totul se va face prin cateva click-uri. In plus, lucrul cel mai important este ca plata se va face prin SMS, clientul nu va mai avea nevoie de bani cash, iar pretul calatoriei va fi unul fix, stiut de catre utilizatori anterior efectuarii comenzii”, explica Antonio Eram, CEO Netopia.

Serviciul este disponibil si din strainatate si permite comandarea si plata calatoriei in avans cu programarea zilei si locului de preluare din Bucuresti. In cazul celor care solicita un taxi la terminalul Sosiri din cadrul Aeroportului Henri Coanda din Bucuresti, acestia sunt asteptati de catre soferul taxiului cu o pancarta pe care le este scris numele.

Aplicatia Fly Taxi se adreseaza posesorilor de smartphone-uri, este disponibila atat pentru sistemul de operare Android, cat si iOS, si poate fi descarcata gratuit din Google Play si App Store.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016