Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Promotie controversata: Reduceri la epilat copii

Tags: promotie, eplitat, fete, uni k wax, mame, controverse

Un centru de infrumusetare din SUA desfasoara o campanie promotionala controversata. Uni K Wax le ofera fetelor sub 15 ani o reducere de 50% la serviciile de epilat cu ceara.
Promotia va fi valabila pe tot parcursul lunii iulie si decurge sub indemnul „Sarbatoreste libertatea si independenta toata luna iulie”. Reclama ilustreaza o fetita in bikini ce sare in sus de bucurie.

E adevarat ca fetele din ziua de azi se maturizeaza mai repede ca niciodata, insa varsta la care incep sa fie preocupate de frumusete si sa se epileze a scazut ingrijorator de mult – unele incep sa-si epileze picioarele ori parul facial la doar 10 ani. Acest trend a starnit
ingrijorare, multi considerand ca tinerele nu ar trebui incurajate sa aiba asemenea preocupari.



Asa se face ca, la vederea promotiei, multe mame au fost consternate, ba chiar dezgustate.

De cealalta parte insa, intr-o postare pe blogul sau, centrul de infrumusetare subliniaza faptul ca maturizarea fizica a tinerelor fete este o realitate care nu poate fi ignorata si ca mamele si fiicele ar trebui sa mearga impreuna la cosmetica pentru ca experienta sa fie una sigura si placuta.

De aceea, Uni K Wax solicita acordul parintilor pentru serviciile de epilat acordate tinerelor sub 18 ani.

„Acelor parinti carora le-a placea sa merga cu fiicele lor la cosmetica pentru a se epila, dar cred ca sunt prea tinere pentru asta sau ca ar fi prea dureros pentru ele, le spunem ca nimic nu ar putea fi mai departe de adevar. Cele 50 de procente reprezinta doar o cifra. Vrem sa le oferim tinerelor fete oportunitatea de a veni la noi impreuna cu mamele lor, fara a plati pretul intreg”, se arata pe blogul companiei.   
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016