Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

S-a incheiat dominatia Nokia: Samsung a devenit cel dintai vendor de smartphone-uri din lume

Tags: samsung, suprematie, smartphone samsung, producator telefoane mobile

Samsung, producatorul deja celebrului smartphone Galaxy S III, a depasit Nokia pentru prima data in 14 ani, devenind astfel cel dintai producator de telefoane din 2012, informeaza pcmag.com.
Este de asteptat ca Samsung sa acopere 29% din livrarile de mobile la nivel global, in crestere cu 21% fata de anul 2011, cand se situa pe locul doi in piata. Intre timp, cota de piata a Nokia a scazut de la 30% la 24% anul acesta. Producatorul finlandez a detinut primul loc pe piata telefoanelor mobile inca din 1998.
 
Smartphone-urile beneficiaza de cea mai rapida crestere pe piata din categoria telefoanelor mobile, reprezentand cam 50% din piata. Vanzarile de astfel de gadgeturi au crescut cu 35.5% anul acesta, in vreme ce telefoanele mobile simple au cunoscut o crestere de doar 1%. De asemenea, rata de penetrare a smartphone-urilor este anul acesta de 47%, in crestere de la 35% cat a fost anul trecut.  
 
Samsung isi datoreaza succesul strategiei sale de a crea, fabrica si lansa rapid sute de noi modele de telefoane, ce variaza de la cele scumpe la cele ieftine.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016