Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

S-a lansat eMagazin, primul serviciu de comert electronic in cloud

Tags: emagazin, serviciu comert electronic, ymens, shopmania, comert online, in cloud

In conditiile in care piata de comert electronic din Romania creste anual in medie cu 17%, platforma de cloud computing Ymens a lansat in parteneriat cu Shopmania serviciul de comert electronic eMagazin, prin care companiile mici si mijloci pot crea propriul magazin online in doar cateva minute si fara cunostinte tehnice.
Platforma se adreseaza atat noilor antreprenori, cat si companiilor care au deja vanzari in mediul offline.

„eMagazin vine in intampinarea business-urilor offline care vizeaza extinderea canalelor de vanzare pe zona online, celor care opereaza deja un magazin online, dar si-au propus sa  dezvolte o noua platforma, dar si celor care exploreaza avantajele comertului online. Solutia eMagazin liberalizeaza practic e-commerce-ul, prin simplificarea procesului de construire a magazinului online, prin costuri reduse si prin functionalitatile integrate care permit nu doar crearea, ci si cresterea si dezvoltarea unui business de comert online”, spune Arthur Radulescu (Director General ShopMania Net).

Solutia in cloud ofera optiuni diverse de personalizare grafica a magazinului online, precum si 100 de variante de design incluse. Setarile sunt simple si nu necesita cunostinte avansate. Pentru modificari complexe, designul poate fi editat la nivel de template, urmatorul pas fiind doar actualizarea ofertei de produse.

De asemenea, prin eMagazin se pot efectua plati imediat, prin integrarea cu sisteme sigure de procesare a cardurilor. In plus, adoptarea acestei solutii de e-commerce inseamna pentru IMM-uri si oportunitatea unor contracte avantajoase cu firme de curierat.

Se preconizeaza ca, in urmatorii patru ani, romanii vor cheltui in total peste un miliard de euro in cumparaturi online. Solutia de e-commerce in cloud pe care o oferim este o oportunitate pentru companiile mici si mijlocii sa atraga un procent cat mai mare din aceasta suma prin dezvoltarea propriilor magazine online”, adauga Bogdan Padiu (General Manager TeamNet).
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016