Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sensiblu s-a ingrasat brusc: a preluat 100 de farmacii CityPharma

Tags: sensiblu, citypharma, farmacii, retail, domeniul farmaceutic

Cand credeai ca farmaciile Sensiblu se gasesc deja la tot pasul, iata ca reteaua se va extinde si mai mult in urma preluarii celor 100 de farmacii CityPharma, lant detinut de firma Hermes Pharma.





Sensiblu se afla sub umbrela companiei farmaceutice A&D Farma si detine, in prezent, primul loc pe piata de retail in domeniul farmaceutic, cu circa 300 de farmacii, asa cum citeaza Forbes.

Dupa ce in 2011 a fost atinsa o cifra de afaceri de circa 800 de milioane de euro, compania A&D Farma si-a pus in aplicare planul de extindere.

Managementul acestor farmacii este unul foarte bine dezvoltat inclusiv cand vine vorba de domeniul online unde sunt puse la dispozitie unele servicii care includ verificarea punctelor acumulate pe cardul de fidelitate, aflarea preturilor produselor din farmacii, precum si disponibilitatea acestora, in functie de adresa farmaciei in cauza.

Mai multe farmacii au in prezent reviste proprii, tiparite sau nu, in care prezinta articole de specialitate, dincolo de produsele care se vand prin unitatile proprii.

Strategia Sensiblu de a achizitiona cele 100 de unitati CityPharma ofera, in mod clar, o pozitie de lider care va putea fi cu greu depasita in viitorul apropiat de un alt jucator pe piata de retail din domeniul farmaceutic.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016