Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tableta revolutioneaza modul in care ne facem cumparaturile

Tags: tableta, aplicatie, ipad, comert online, cumparaturi online

Stim deja ce inseamna comertul online, ne-am si obisnuit de altfel sa cautam si sa achizitionam unele lucruri de pe internet. Dar este acesta viitorul? Ei bine da si pare sa fie chiar mult decat atat.
Pe masura ce unele inovatii tehnologice devin tot mai accesibile si raspandite, modul de a face comert se schimba si el. In acest sens, tableta pare sa fie instrumentul perfect de a revolutiona modul in care ne facem cumparaturile.
Magazinele online sunt mai putin costisitoare, mai accesibile si au mereu usile deschise. Cu toate acestea insa, experienta pe care o ofera este cumva stearpa, liniara, prea putin atractiva. Acestea nu reusesc practic sa transmita senzatia de placere pe care o da interactiunea cu produsul real.
Tocmai de aceea, Anthropologie, un retailer american ce comercializeaza haine pentru femei, accesorii si obiecte de mobilier, a creat o aplicatie menita sa redea utilizatorilor placerea de a face cumparaturi, chiar si online.
Aplicatia este destinata tabletelor iPad si permite cumparatorilor sa caute, sa combine si sa asorteze produsele dupa bunul plac utilizand optiuni multimedia intr-un mod inedit, imposibil de realizat in magazine, in cataloagele printate sau pe website-uri. 

Anthropologie
Practic, cu o singura atingere de deget consumatorii au acces la un intreg univers de produse, un univers interactiv unde pot rascoli printre oferte, pot viziona clipuri speciale, pot mari cu usurinta imaginile, le pot muta dintr-o parte in alta si le pot distribui prietenilor de pe retele de socializare. Aplicatia contine fotografii stilizate, de mari dimensiuni, unele chiar 3D si permite realizarea unor colaje de produse care in final pot fi comandate direct.

Anthropologie
Intreaga experienta este mult mai atractiva si mai animata fata de comertul online clasic. Asta pentru ca tableta este mai mica si mai usor de utilizat decat un laptop, dar mai mare si mai comoda decat un smartphone.
In ciuda faptului ca numarul utilizatorilor de tablete este inca redus, tot mai multi retaileri vad in astfel de aplicatii viitorul comertului online. Anthropologien nu este prima companie care apeleaza la aceasta forma de distribuire a produselor sale. Amazon, Ebay si alti comercianti au propriile aplicatii destinate tabletelor si toti acestia cred cu tarie ca incetul cu incetul ele vor schimba modul in care ne facem cumparaturile.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016