Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Wrangler lanseaza blugii cu efect anticelulitic

Tags: blugi wrangler, pantaloni anticelulitici, blugi, celulita

Exista blugi meniti sa subtieze formele, sa alungeasca optic silueta ori chiar sa rotunjeasca frumos anumite zone, dar niciun model nu a fost gandit sa ingrijeasca pielea celei care ii poarta. Asta pana acum.
Se spune despre blugi, mai ales cei foarte stramti, ca isi aduc aportul la aparitia si agreavarea celulitei intrucat materialul deshidrateaza pielea si nu permite o buna circulatie a sangelui. Tocmai din aceasta cauza, brandul Wrangler a lasat Spa Denim, linia de blugi skinny-fit menita sa atenueze din efectele negative ale blugului. Pentru asta materialul a fost impregnat cu ingediente ce catifeleaza pielea in asa fel incat picioarele sa-si pastreze frumusetea.

 

Noua linie denim include trei variante: Aloe Vera pentru catifelarea pielii sensibile, Olive Extract pentru hidratarea si tonifierea pielii si Smooth Legs pentru reducerea celulitei.

Potrivit testelor, 69% dintre consumatorii inclusi in panelul de testare au declarat ca aspectul coapselor s-a imbunatatit dupa patru saptamani de purtat blugi Wrangler, 8 ore pe zi si 5 zile pe saptamana.
 
Efectul terapeutic al pantalonilor dureaza 15 zile de la prima purtare si rezista la patru pana la sase spalari. Dupa aceasta perioada, materialul poate fi din nou impregnat cu solutie cu ajutorul unui spray special.   
 
Blugii anticelulitici vor fi disponibili online incepand cu data de 28 ianuarie pe site-ul asos.com, la un pret de 85 de lire sterline. 
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016