Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 modalitati de a obtine profit in urma unei investitii

Tags: obtinerea profitului, oportunitatea de a castiga bani, aspecte negative

Obtinerea profitului este un termen auzit frecvent, mai ales in domeniul afacerilor. Scopul principal este obtinerea banilor in urma investitiilor facute. Acest aspect este si mai important pentru cei care investesc banii singuri in companie. Tot ceea ce faci este o investitie de timp in primul rand.
Atunci cand te uiti la televizor, faci o investitie in buna dispozitie. Daca te uiti la o emisiune care nu este foarte buna, faci o investitie nefavorabila, avand in vedere faptul ca timpul irosit nu il vei mai putea recastiga si mai mult decat atat, nu te alegi cu nimic in urma emisiunii urmarite.
 
De multe ori timpul este mult mai pretios decat sunt banii. Vei avea mereu oportunitatea de a castiga bani, insa timpul odata irosit nu il vei mai putea recapata niciodata. Irosim timp in mai multe feluri: muncind, mancand, dormind, exersand, distrandu-ne, etc. Toate aceste actiuni sunt importante. Secretul investitiei in ceea ce priveste timpul este echilibrarea perfecta a formelor de irosire si a productivitatii. 
 
Hotararea modului in care ne investim timpul este un  lucru extraordinar. Spre deosebire de afaceri, aici nu exista preocentaje si cifre de afaceri la care sa facem referire. Totul se rezuma la experienta si intuitie. 
 
Iata cateva din principiile pe care te poti baza atunci cand iei o decizie:
 
1. Alege latura pozitiva
 
Atunci cand privesti latura pozitiva in  momentul in care decizi sa obtii profitul in urma unei investitii, vei vedea ca vei avea numai de castigat. Incearca sa faci si alte lucruri decat sa te concentrezi doar pe castigul de pe urma investitiei. De exemplu, poti lucra la un website, deoarece in acest fel poti avea satisfactia ca atat timpul, cat si banii irositi nu vor fi in zadar. Cheia pentru a gasi latura pozitiva in orice domeniu este sa gasesti lucrurile pozitive din toate domeniile in care lucrezi si sa incerci sa le faci sa se intersecteze.
 
2. Evita lucrurile negative
 
Aceste lucruri negative sunt la fel de multe si variate ca cele pozitive. Acestea sunt activitati care nu fac altceva decat sa favorizeze slabiciunea si defectele celui care investeste. Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a evita lucrurile negative este sa incerci sa minimalizezi impactul pe care acestea il au asupra actiunilor tale.De multe ori, investitiile nu se dovedesc a fi cele mai bune si de-a lungul timpului beneficiile se estompeaza, ramanand numai partea negativa. Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca astfel de lucruri se intampla si ca sunt inevitabile. Mai mult decat atat, trebuie sa inveti cum sa reactionezi in astfel de situatii.
 
3. Foloseste-te de puterea succesiunii
 
Totul are o ordine logica si lucrurile se succed intr-o anumita maniera. De exemplu, atunci cand investesti bani, castigi profit. Apoi, incepi sa castigi profit din banii proveniti din profit. Dupa cativa ani, acesta succesiune va ajunge la profituri destul de mari, iar tu te vei bucura de succesul pe care il meriti. Daca iti pierzi timpul atunci cand esti tanar, nu mai poti face nimic cu acesta nici daca l-ai recupera.

 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4 din 5 - 2 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016