Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

400 de milioane de vizualizari intr-un singur an

Tags: waka waha, shakira, youtube, campionatul mondial de fotbal, justien bieber, youtube

YouTube face legea in ceea ce priveste vidoclipurile online, asa ca cine e stapan aici are parte de o notorietata imensa. Este si cazul clipului "Waka Waka (This Time for Africa)", imnul Cupei Mondiale de fotbal din 2010, interpretat de cantareata columbiana Shakira.
Melodia a adunat aproape 420 de milioane de vizionari de site-ul de continut video YouTube. Este pe locul 4 in topul celor mai vizionate clipuri din toate timpurile. Locul intai este ocupat de Justin Bieber (Baby ft. Ludacris; 649.623.894 de vizualizari), locul al doliea de Lady Gaga (Bad Romance; 423.923.748 de vizualizari), iar cel de-al treilea de Jennifer Lopez (On The Floor ft. Pitbull; 417.381.499 de vizualizari).

Waka Waka a fost intonat la festivitatea de inaugurare si la finala din 11 iulie a Campionatului Mondial de Fotbal 2010. Este cel mai bine vandut imn al unei Cupe Mondiale din era digitala.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016