Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 modalitati de a face ceea ce iti place in 2013

Tags: trenduri in america, obligatii zilnice, petrecerea timpului liber

Ultimul trend raspandit in America este sa faci ceea ce iti place si sa fii si platit pentru asta.
Pentru majoritatea oamenilor acest trend este distructiv, deoarece in loc sa vada lumea asa cum este ea si sa caute un echilibru intre viata personala si cea profesionala, acestia alearga dupa o fericire "profesionala" intr-un mediu in care niciodata nu o vor gasi.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa faci ceea ce iti place, fara sa dai gres in cariera:

1. Asigura-te ca stii sigur ce iti place sa faci

Cei mai multi oameni nu sunt chiar asa de siguri pe ei precum isi doresc sa para. Gandeste-te daca ai o adevarata pasiune pentru ceva anume sau ai doar unele preferinte pentru a-ti petrece timpul liber, deoarece nu iti agreezi prea mult locul de munca?

2. Indeplineste-ti obligatiile zilnice de baza

Ai grija in primul rand de nevoile familiei tale si pastreaza-ti la zi facturile, ratele si alte datorii. In cazul in care ai o pasiune care necesita investitii majore, trebuie sa te asiguri ca familia ta nu va avea de suferit.

3. Fii pregatit sa te misti rapid

Atunci cand se iveste oportunitatea de a primi un job in domeniul pe care il urmaresti de mult timp sau de a face ceva care iti face cu adevarat placere, accepta fara sa stai pe ganduri! Aceste oportunitati apar greu si dispar repede!

4. Nu te teme ca dai gres cu ceea ce iti place

Multi dintre noi suntem angajati de exceptie la locurile noastre de munca si asta pentru ca suntem platiti sa facem bine ceea ce facem. Pentru a face performanta din pasiunile tale ai nevoie de timp si rabdare, insa nu vei da gres, pentru ca esti implicat cu tot sufletul in acele proiecte.

5. Gandeste-te ca poate nu se merita sa faci ceea ce iti place

Pasiunea ta implica munca multa si dificila? Sa faci ceea ce iti place depinde de tine, nu te impinge nimeni de la spate. In plus, arta nu este un drept, ci o deprindere.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016