Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Amazon va lansa un telefon cu Android

Tags: amazon, android, smartphone, iphone

A avut succes cu tabletele Amazon Kindle, si-a deschis chiar si o linie vestimentara, dar Amazon vrea sa intre si pe piata extrem de profitabila a telefoanelor mobile. Asa spun zvonurile citate de Bloomberg care precizeaza ca Amazon incearca sa achizitioneze cateva patente wireless.
Compania va lucra pentru crearea aparatului chiar cu Foxconn, compania chineza care produce iPhone si iPad. Deocamdată Amazon mai are nevoie să cumpere o serie de brevete care i-ar asigura o poziţie stabilă şi sigură pe piaţă, fără amenintarea constantă a proceselor Apple/Microsoft/Google.
 
Daca zvonul este real, atunci smartphone-ul va avea un pret scszut, exact ca si tableta Amazon si se va baza, cel mai probabil, pe Android intr-o varianta personalizata. Analistii Citigroup speculau inca din noiembrie 2011 ca se pregateste acest produs, fara a oferi insa prea multe detalii. 
 
 
Deocamdata nu exista niciun detaliu exact despre specificatiile noului smartphone Amazon, dar intrarea pe piata mobila nu va fi prea dificila pentru Amazon in conditiile in care are deja o interfata proprie Androidsi un magazin de aplicatii de succes.

Piata telefoanelor inteligente este dominata de Samsung Electronics si Apple, care ating impreuna cota de peste 70% din vanzari.
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016