Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ashton Kutcher il va interpreta pe Steve Jobs intr-un film biografic

Tags: steve jobs, apple, ashton kutcher, film biografic

Starul din "Two and a Half Men" il va interpreta pe regretatul Steve Jobs intr-o productie independenta ce va purta numele "Jobs". Filmarile vor incepe in luna mai, drama biografica fiind finantata de Five Star Institute si avandu-l ca producator pe Mark Hulme dupa un scenariu scris de Matt Whiteley.
Filmul nu trebuie confundat cu productia separata ce va fi realizata de Sony Pictures, dupa biografia oficiala a lui Steve Jobs, scrisa de Walter Isaacson, in care Steve Jobs va fi intepretat fie de George Clooney, fie de Noah Wyle.
 
Drama biografica “Jobs” va urmari viata geniului IT incepand din perioada sa hippie pana cand a ajuns co-fondatorul Apple.
 
Se pare ca popularul artist Ashton Kutcher seamana izbitor de mult cu Steve Jobs in perioada tineretii, fapt pentru care a si fost ales sa interpreteze acest rol.


 
Steve Jobs a fost unul dintre cei mai influenti oameni din industria IT, atat in calitate de cofondator si CEO al companiei Apple, cat si in calitate de CEO al firmei Pixar. Acesta a infiintat Apple in 1976, impreuna cu Steve Wozniak, Ronald Wayne si A.C. “Mike” Markkula Jr.
 
Jobs a decedat pe 5 octombrie 2011, dupa ce a luptat ani de zile impotriva cancerului pancreatic, la chiar o zi dupa lansarea ultimului model iPhone.
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016