Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai populare site-uri din lume. Top 10

Tags: top, site-uri, google, facebook, youtube, yahoo, baidu, twitter

Daca va intrebati ce face lumea pe Internet, raspunsul este urmatorul: cauta. Da, motoarele de cautare au cel mai mare trafic din sfera online. Si nu o spunem noi, ci Alexa, o companie de monitorizare web, care a realizat recent un top al celor mai accesate site-uri din lume. Iata cum arata acesta:
QQ.com –Este cel mai popular program de mesaje instant din China, un fel de varianta autohtona a Yahoo Messenger. Numarul sau de utilizatori depaseste 800 de milioane, iar unele estimari vorbesc de faptul ca numarul de conturi care se afla online simultan depaseste 100 de milioane.

Pozitia la nivel international: 10
Pozitia in China: 2
Acoperire: 7.28% din numarul total al utilizatorilor de internet
Site-uri conectate: 10.448

Twitter.com – Cu cei peste 200 milioane de utilizatori ai sai si peste 200 milioane de tweets, platforma de microblogging a zburat usurel tocmai pe locul 9 in topul Alexa.

Pozitia la nivel international: 9
Pozitia in SUA: 8
Acoperire : 11.68% din numarul total al utilizatorilor de internet
Site-uri conectate: 1.029.011

Live.com – Pagina celor de la Microsoft, care contine serviciul principal de e-mail, dar si unele adiacente precum SkyDrive sau Messenger, si-a rezervat locul 8 in topul realizat de Alexa.

Pozitia la nivel international: 8
Pozitia in SUA: 12
Acoperire: 12.08% din numarul total al utilizatorilor de internet
Site-uri conectate: 18.447

Wikipedia.org – Renumita enciclopedie online, la care fiecare utilizator este poftit sa contribuie intru dezvoltarea bazei informationale, are marele avantaj ca este complet gratuita si disponibila in mai multe limbi. Contine peste 9 milioane de articole, dintre care doua milioane sunt disponibile in limba engleza.

Pozitia la nivel international: 7
Pozitia in SUA: 6
Acoperire: 14.88% din numarul total al utilizatorilor de internet
Site-uri conectate: 431.555

Baidu.com – Se vrea a fi un Google asiatic, un alt motor de cautare, doar ca in limba chineza. Intr-o tara cu peste 340 milioane de utilizatori de internet, Baidu este, de fapt, motorul de cautare numarul 1. 

Pozitia la nivel international: 6
Pozitia in China: 1
Acoperire: 10.53% din numarul total al utilizatorilor de internet
Site-uri conectate: 39.365

Blogger.com – Creat de Pyra Labs si cumparat de Google in 2003, acest serviciu de blogging va suferi, din cate se pare, un rebranding, devenind „Google Blog”. Este disponibil in peste 45 de limbi.

Pozitia la nivel international: 5
Pozitia in China: 7
Acoperire: 13.84% din numarul total al utilizatorilor de internet
Site-uri conectate: 273.923

Yahoo.com – Are mai bine de un deceniu si jumatate de existenta si este unul dintre cele mai mari website-uri din SUA. Este un gigant care genereaza trafic si profituri de milioane si milioane de dolari.

Pozitia la nivel international: 4
Pozitia in SUA: 3
Acoperire: 25.24% din numarul total al utilizatorilor de internet
Site-uri conectate: 106.217

YouTube.com – Este o veritabile videoteca online, alimentata permanent de catre zeci de mii de persoane din intreaga lume, dar si de corporatii media precum CBS, BBC sau VEVO cu filmulete, clipuri TV si videoclipuri muzicale. Se spune ca in fiecare minut sunt incarcate pe YouTube 48 de ore de noi clipuri video.

Pozitia la nivel international: 3
Pozitia in SUA: 4
Acoperire: 30.56% din numarul total al utilizatorilor de internet
Site-uri conectate: 755.792

Facebook.com – Uriasa retea de socializare are peste 750 milioane de utilizatori, cunoscand o crestere fulminanta. Anul trecut, pentru o scurta perioada, l-a devansat ca trafic chiar pe batranul Google .

Pozitia la nivel international: 2
Pozitia in SUA: 2
Acoperire: 44.43% din numarul total al utilizatorilor de internet
Site-uri conectate: 1.216.699

Acestea sunt primele noua pozitii ale topului realizat de Alexa. Care este insa cea mai accesata pagina web din lume? Cine este zeul internetului? Numarul 1? Probabil ati ghicit deja: Google.com, care, anul acesta, tocmai a atins cifra de un miliard de vizitatori unici. Impresionant, nu?

Pozitia la nivel international: 1
Pozitia in SUA: 1
Acoperire: 51.5% din numarul total al utilizatorilor de internet
Site-uri conectate: 704.402
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.28 din 5 - 27 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 3 comentarii

Radu Daniela 15-Iun-2022 06:25:16
Spanu Nelu e principalul vinovat cu Pislaru, Lazar Aurel, Cantaragiu , Bodea se credea regina regală și decidea cu Milica Radu și Spanu Nuta lucuri referitoare la viață romanilor deși ea e o criminala in serie! Se afla acum in Târg Ocna judet Bacău la castroane și Bodea la psihiatrie Onești judet Bacău.. blonda tunsa scurt.. de fapt lupta pentru comerț de droguri de ani de zile să facă din oase pastile. O mai puteți găsi pe Bodea la Berzunți cu Bodor..câteodată se ascunde la Biserica cu Elodor Bodea zice că e mare creștină și mai face rugăciuni. Nu e in familie cu mine, joaca teatru după ce a comis multe crime din propria inițiativă, ba chiar a decis să ucidă în acest război ruși și ucraineni.Spanu Nuta, Cristea o fata bruneta de se da la tv Paulis cu ochi negri par lung.
Indianuk 14-Ian-2022 15:52:28
www.indianul.com - Filme si seriale indiene online
Florin 29-Ian-2015 00:24:25

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016