Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai urmarite videoclipuri pe YouTube, in aceasta saptamana

Tags: youtube, youtube trends, pisica, kevin durant, nissan

Nu va duceti mai departe, daca vreti sa vedeti ce se mai "poarta" pe YouTube. HuffingtonPost a analizat tabelele puse la dispozitie de serviciul Google, YouTube Trends, care le ofera celor interesati ultimele statistici in materie de vodeoclipuri in comunitatea YouTube.
Ce s-a intamplat deci in ultima saptamana? O pisica prostuta se poarta, cum altfel, prosteste, poneii adorabili ne arata si partea lor intunecata si multe altele. Va oferim in continuare o selectie de linkuri. Distractie placuta!
 

1. Primarul orasului Vilnius se arata indignat de parcarile ilegale si recurge la ultima solutie viabila: distrugerea "infractoarelor" cu tancul. Tancul este astfel cea mai buna metoda de a-I pedepsi pe soferii indisciplinati. Primarul este un gentleman desavarsit, caci da mana cu pagubitul, un nedumerit ce si-a pierdut un frumos Mercedes. Il sfatuieste pe acesta din urma sa nu mai parcheze ilegal si apoi da un exemplu de civism, maturand strada de cioburi.

2. Prostuta pisica a adunat peste trei milioane si jumatate de accesari. Este un pui de pisica ce alearga, se joaca cu motoceii, rontaie hartie, mananca si, da, doarme. Diferita e doar abordarea stapanului care e de parere ca, din moment ce oamenii se uita la pisici pe internet, de ce nu s-ar uita si la pisica lui proasta?!

3. In timpul primei sale vizite la Rucker Park, baschetbalistul Kevin Durant obtine 66 de puncte. Secventele prezentate aici il arata ounctand trei cosuri de valoare maxima. Kevin Durant parca a luat foc alaturi de 2.854.141 de vizitatori.

4. Peste noua milioane de accesari demonstreaza ca poneii "malditos" din motorul Nissan merita urmariti.
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016