Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

DELFINII MAIDANEZI din Dambovita sunt un trucaj

Tags: delfinii maidanezi, delfini in dambovita, clip cu moldoveni, video incredibil, propaganda

Saptamana aceasta, miercuri mai precis, pe internet a inceput sa circule un filmulet incredibil cu "delfini maidanezi" in Dambovita. Un viral romanesc autentic, un mit urban sau doar un trucaj?
S-a dovedit, in cele din urma, ca nu a fost vorba decat de o lucrare bine executata de publicitarii de la Propaganda, care au realizat un clip viral pentru clientul lor, Boromir, scrie gandul.

La realizarea filmuletului au contribuit peste o luna de munca, un scenariu clar stabilit, o zi de filmare cu 30-40 de duble trase, un specialist care sa creeze delfinii pe calculator si de doi actori originari din Republica Moldova, Ion Parea si Veaceslav Grosu.

Ideea a fost a regizorului Dragos Musat care a vrut sa duca mai departe mesajul spoturilor publicitare anterioare ale clientului, si anume "Bucura-te de covrigi, chiar daca nu-i cumperi tu". Asa s-a ajuns la delfini maidanezi, dupa ce s-a trecut peste porumbei si caini maidanezi. 

"Ne-am gandit la legendele urbane care circula, ca o balena a fost vazuta la Braila, ca un aligator a iesit din Dunare", a povestit Dragos Musat pentru gandul


Cei doi actori cu accent de mare efect au aruncat covrigeii pentru rate de fapt, spre deliciul zburatoarelor si al trecatorilor amuzati. Desi pare ca actorii isi dau camera de la unul la altul, filmarea este facuta de o a treia persoana, care a si prelucrat imaginile. 

Clientul a fost mai mult decat multumit, avand in vedere ca nimeni nu s-a asteptat ca filmuletul sa faca 100.000 de vizualizari intr-o zi. 


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016