Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ecranul tactil va deveni istorie

Tags: leap motion, touchscree, tehnologie

Una dintre cele mai asteptate tehnologii, Leap Motion, va fi lansata pentru publicul larg in perioadă decembrie 2012-februarie 2013. Inovatia celor de la Leap consta in faptul ca vom putea controla diferite dispozitive electronice prin miscari fluide in aer ale mainilor, inlocuind astfel atingerea.
Touchsreen-ul (care presupune atingere sau frecare) si leap motion-ul sunt tehnologii complet diferite: Leap funcfunctioneaza in trei dimensiuni, asa incat orice obiect poate fi manipulat prin miscarea uneia sau ambelor maini. Ea poate recunoaste aproape orice combinatie de obiecte, de la stilou, la toate cele 10 degete deodata. 
 
Noul sistem de control prin gesturi realizat de Leap Motion foloseste mai multi senzori pentru a crea un spatiu 3D de 1 metru cub in care orice comanda a utilizatorului este observata, cu o acuratete foarte mare, scrie TheVerge.
 
Leap va fi lansat candva intre decembrie 2012 si februarie 2013, iar costul sau va fi de 70 de dolari.
 

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016