Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ecranul transparent: Aplicatia Android care nu ne mai lasa sa ne ranim in timp ce trimitem mesaje

Tags: aplicatie android, ecran transparent, android market

Sunteti pasionat de scrierea de mesaje in timp ce mergeti? Daca nu sunteti extrem de abil, se prea poate sa nu fiti de strain de ciocnitul de alte persoane, de eobiecte sau de impiedicat. In cazurile extreme, se prea poate sa va fi ranit chiar.
Aici va vine in ajutor aplicatia ecranul trasnparent de la Android, care va ajuta sa navigati chiar daca sunteti nedezlipit de ecranul gadget-ului preferat, scrie Lifehacker.com.

Dupa cum ne arata si numele, aplicatia face ca ecranul sa devina semitransparent, folosindu-se de camera integrata in dispozitiv, pentru a va arata ce este in fata dumneavoastra. Se poate descarca gratuit de pe Android Market si, odata instalata, poate fi accesata prin simpla apasare a iconitei care o reprezinta. Veti detine deasemenea si control absolut asupra gradului de transparenta al display-ului, regland setarile aplicatiei, pana cand sunteti multumiti de ceea ce vedeti.

Exista si un incovenient, anume acela ca aplicatia consuma multa baterie, asa ca nu este o aplicatie ce poate fi folosita nonstop pe telefonul inteligent sau pe tableta. In timpul testarilor, s-a observat si o oarecare incetinire a celorlalte functii ale dispozitivului. 

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016