Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Experiment Mashable: Ce ducem cu noi in geanta de laptotp?

Tags: experiment, mashable, geanta de laptop, caracterizare

Continutul gentii de laptop este un indiciu extrem de solid in ceea ce priveste personalitatea noastra. Astfel, daca avem inauntru strictul necesar, banii sau carduri, un telefon, un ruj si o pudriera (doamne), toate asezate intr-un compartiment de unde le scoatem si cu ochii inchisi, suntem niste persoane organizate, care nu suportam ca lucrurile sa fie facute pe ultima suta de metri, detestam amanarile si omisiunile. Suntem dintr-o bucata.
Sau daca in geanta nu punem decat telefonul si portofelul, asteptandu-ne ca restul sa se rezolve pe parcurs, inseamna ca suntem nepasatori si nu foarte demni de incredere.

La fel, daca bagam de-a valma in geanta pastile pentru orice situatie, chiar si un spray paralizant si o lanterna mica, telefonul pus pe tasta de urgenata, inseamna ca ne panicam foarte repede, fiind usor stresati din fire.

V-a placut genul acesta de sondare? Daca da, va va placea cu siguranta si experimentul Mashable care si-a intrebat cititorii ce au in geanta de laptop. Va prezentam ami jos cateva exemple, alaturi de descrierea adaugata de proprietar.
 
David Tra
"Pentru ca merg cu metroul la serviciu, trebuie sa fiu pregatit pentru orice fel de vreme. Si, bineinteles, pentru ca lucrez la Discovery, imi place sa demonstrez si putina loialitate fata de brand. Incerc sa iau cu mine castile, cele mici ocupand putin spatiu".



Alfredo Arvide
"Tot ce are nevoie pentru drum un tehnician..."


Ashley Whitlatch
"Sunt foarte organizata, asa ca nu exista nimicuri in geanta mea de laptotp. Imi iubesc castile! Si am intotdeauna H2O".


capitano


John Cox
"In interiorul gentii mele"


Mazen
"Ce e in geanta mea? Doar lucruri esentiale".


briguybb


Melissa Lee


Christine Lee


Arfaoui Bechir


zspruill
"Geanta de supravietuire a tatalui".



 

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016