Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook, Twitter si Google, in varianta retro

Tags: clipuri retro, google, facebook, twitter, anii 80

Cum ar fi fost daca Facebook ar fi fost inventat in anii '90? Va puteti imagina cum ar fi aratat pe vremea aceea? Ei bine, Jo Luijten, un redactor al site-ului Squirrel-Monkey.com, nu doar si-a imaginat, dar a si pus in practica ideea.
Acesta a realizat mai multe clipuri video prin care ironizeaza retelele de socializare precum Facebook sau Twitter, demonstrandu-ne totodata cate lucruri s-au schimbat de douazeci-treizeci de ani incoace si cat de mult au evoluat tehnologia si internetul.
 
Videoclipurile old-school ne amintesc de vremurile de demult, pe vremea cand foloseam Netscape Navigator si Windows 3.11, o versiune pe care probabil nu multi si-o amintesc. Luijten a mai folosit si alte instrumente pentru realizarea clipurilor, cum ar fi Microsoft Paint, WuickBASIC si Autodesk Animator, inregistrarea si editarea facandu-se cu ajutorul DOSBox si Windows Movie Maker.
 
Iar clipul “Daca Facebook ar fi fost inventat in anii ‘90” nu este totul, Luijten realizand de asemenea cate o versiune retro si pentru site-ul de microblogging Twitter, asa cum ar fi aratat acesta in anii 80, dar si pentru popularul motor de cautare Google, sau cum ne-am fi jucat Angry Birds acum 30 de ani. Clipurile video au fost postate pe website-ul Squirrel-Monkey. 

Iata aici clipul "Daca Facebook ar fi fost inventat in anii 90"



Google in anii 80



Twitter in anii 80



Angry Birds, varianta anilor 80

Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016