Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Feriti-va de ei! Top 10 cele mai periculoase celebritati online

Tags: vedete online, top mcafee, virusi online, celebritati periculoase

De cate ori, in cautarile pe care le faceti pe internet, va ganditi ca acestea ar putea fi periculoase pentru "sanatatea" propriului computer? Probabil nu prea des. Iata de ce compania McAfee a realizat o ierarhie a vedetelor generatoare de virusi, spyware, malware sau spam online.
Potrivit analizei McAfee, compania care produce softul antivirus cu acelasi nume, cele mai periculoase cautari online sunt cele care privesc nume din lumea modei si cinematografiei, in vreme ce vedetele sportive sau din muzica sunt printre cele mai sigure.
10. Brad Pitt – Nu este prima oara cand actorul se afla in topul intocmit de McAfee. Acesta a oscilat mereu, a fost cand pe primul loc (in 2008), cand pe 5 (in 2010), pentru ca anul acesta sa coboare pe locul 10.  Sa intelegem din asta ca i-a mai scazut nivelul de popularitate din moment ce hackerii nu au mai actionat cu atata pasiune pentru a ataca site-urile care fac referire la el?
Brad Pitt imparte ultima pozitie a topului cu Emma Stone si Rachel McAdams.

9. Scarlett Johansson – Pozitia sa in top se datoreaza in buna masura rolului pe care l-a avut in "Iron Man 2", film lansat in 2010.

8. Adriana Lima – Cautarile pe web dupa numele modelului brazilian, renumita si adulata ca urmare a prezentarilor pentru compania de lenjerie Victoria’s Secret, au devenit ceva mai sigure, dar nu chiar foarte sigure. Aceasta a coborat doar doua pozitii in clasamentul McAfee.

7. Anna Paquin – Actrita de origine canadiana, cunoscuta pentru rolul din "True Blood", se dovedeste a fi la fel de periculoasa pe net ca si pe ecran. Ea a urcat de pe locul 10 pe 7 anul acesta.  


 
6. Mila Kunis – Aparitia sa in "Black Swan", film cu cinci nominalizari la Oscar, i-a adus suficienta popularitate pentru a pasi direct in topul celor mai periculoase celebritati online.

5. Katherine Heigl – Vedeta din "Anatomia lui Grey" a continuat sa aiba succes si dupa aparitia in acest serial, iar filme precum "Killers" sau "Life as We Know It" i-au adus, printre altele, si locul 5 in clasamentul McAfee.

4. Jessica Biel – In 2009 era catalogata drept cea mai periculoasa vedeta online de catre cei de la McAfee. Acum insa a ajuns pe locul 4, dar continua sa ramana in lumina reflectoarelor datorita relatiei tumultoase cu Justin Timberlake.

3. Piers Morgan –Renumit pentru show-ul sau de la CNN, dar si pentru ca a facut parte din juriul concursului "America’s Got Talent", Morgan este cea dea doua vedeta masculina prezenta in top.


 
2. Cameron Diaz –Se pare ca ultimele sale aparitii, in "Bad Teacher" si "The Green Hornet", nu au avut suficient impact pentru a-i pastra titlul de cea mai periculoasa vedeta online, detinut in 2010. Anul acesta se va multumi doar cu locul doi.

1. Heidi Klum – Victoria’s Secret pare sa fie vinovata de "crearea" unor vedete online periculoase. Dupa Adriana Lima, un alt nume asociat cu faimoasa companie de lenjerie face furori pe intrenet. Heidi Klum, fost model si actual realizator al emisiunii "Project Runway", a urcat pe prima pozitie a clasamentului McAfee, dupa ce anul trecut era abia pe 10. Cu alte cuvinte, de cate ori cautati numele ei pe motoarele de cautare sunt cam 9% sanse sa dati de site-uri riscante pentru propriile computere.

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016