Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

FOTO: Steve Jobs, de-a lungul anilor

Tags: steve jobs, apple computers, apple, ipad, apple tv

Stirea ca fostul director executiv al Apple, Steve Jobs, a murit a zguduit lumea. Jobs a demisionat din functia detinuta, devenita legendara datorita lui, in august, numindu-l succesor pe Tim Cook. El este cel "responsabil" pentru promovarea si inovarea imor produse extrem de populare in randul consumatorilor, ca iPhone, iPod si iPad.
Jobs a pus prima caramida la Apple alaturi de prietenul din luceu, Steve Wozniak, in 1976, conform Associated Press. Pentru o calatorie in timp, va invitam sa vedem impreuna cateva poze care-l suprind pe Jobs in diferite ipostaze ale vietii sale:


 
Steve Jobs, presedintele consiliului de administratie la Apple Computers, tinand in brate tastatura calculatorului Apple II, in 1984, la San Francisco.


 
Steve Jobs, presedintele consiliului de administratie la Apple Computers, pozeaza cu Apple Macintosh la dezvaluirea produsului in 1984.
      

In aceasta poza din 1993, apare pionierul computerului personal.



Steve Jobs, director executiv interimar la Apple Computers, vorbeste despre viitorul calculatoarelor in activitatea editoriala, la o conferinta din 1997 din San Francisco. In spatele lui Jobs apare un poster de-al lui Pablo Picasso din ultima campanie publicitara Apple.



Steve Jobs, presedinte si director executiv al Apple Computers, tine in mana un exemplar al ultimului software al companiei, serverul OS X, la o conferinta de presa din 1999, din Cupertino, California.



Steve Jobs tina in mana un nou laptop, iBook, la o conferinta sustinuta la sediul Apple din Cupertino, California, pe data de 1 mai 2001.



Silueta serios subtiata a lui Jobs apare avand in fundal emblema Apple, in San Francisco, 28 iunie 2004. Jobs a vorbit despre noul Mac OS Tiger.



Steve Jobs vorbeste despre AppleTV in ianuarie 2007, la San Francisco.



Steve Jobs vorbeste despre iPad, in timpul unui eveniment Apple din San Franciso, in ianuarie 2010.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016