Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google ne arata cum ajunge un email la destinatie

Tags: google, email, destinatie, story of send, economisirea energiei

V-ati intrebat vreodata ce se intampla cand trimiteti un email si cum ajunge acesta la destinatie?
Google a lansat un nou site denumit Story of Send care are scopul de a explica utilizatorilor modul in care un email calatoreste de la computerul personal, laptop, tableta sau smartphone catre destinatie.
 


Site-ul interactiv, sub forma unei povesti animate, ne arata care este traseul email-urilor, dar si cum lupta Google impotriva virusilor si mesajelor de tip spam. Compania descrie si modul in care reuseste sa economiseasca energie si cum isi pastreaza centrele de date la un nivel inalt de performanta.
 
“Centrele noastre de date sunt printre cele mai eficiente din lume, acestea utilizand cu 50% mai putina energie decat centrele de date conventionale,” sustine Google pe site-ul respectiv.

Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016