Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

IKEA foloseste realitatea augmentata pentru a-si promova ultimul catalog

Tags: marketing, ikea, reclama ikea, realitate augmentata, mobilier ikea

Pentru a promova lansarea catalogului sau pe anul 2014, IKEA a lansat o aplicatie de realitate augmentata care "construieste" mobilier din noua colectie pentru a umple virtual o camera. Aplicatia catalogul IKEA economiseste timp si alergatura pentru a merge in magazinul fizic. Eviti astfel si achizitiile neinspirate.
Cu ajutorul aplicatiei, consumatorii vad acum cum se integreaza canapeaua sau fotoliul in incapere, cum se asorteaza culoarea ei cu restul decoratiunilor si cat spatiu ocupa.
 
Catalogul fizic are 300 de pagini de produse, iar cel virtual 90 de produse, regasite si in cel fizic alaturi de un simbol special. Pentru a testa aceasta minune tehnologica, trebuie sa pui catalogul din hartie pe podea, pentru ca aplicatia instalata pe dispozitivul mobil sa poata, in functie de dimensiunile lui, sa le apreceize pe cele ale camerei. 
 


Dupa aceea, iti ofera modele virtuale 3D de mobilier. Suprapunand modelele digitale ale IKEA pe camera reala, iti faci o idee despre ce va fi sa fie.
 
Aplicatia se va lansa pe 25 august, atta pe Android, cat si pe iOS. Catalogul este acum distribuit peste tot in lume. Ultimele livrari se vor face in august si septembrie.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016