Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In zece ani se va lansa masina fara sofer. Marca Google

Tags: google, inventie, masina fara sofer, tehnologie

Google nu a uitat de proiectul masinii fara sofer anuntat in 2010 si prezentat printr-un clip viral in 2012. Asa ca a dat de stire ca este in cautare de investitori, scrie Wall Street Journal.
“Suntem in discutii cu toate companiile producatoare de automobile, pentru a vedea care este nivelul lor de entuziasm”, a declarat Anthnoy Levandowski, seful proiectului Google in cadrul caruia se proiecteaza software-ul si senzorii necesari care-i vor permite masinii sa se conduca singura.
 
Sigur, mai sunt la mijloc “milioane de kilometri” de strabatut in cadrul testelor, pentru ca masina minune sa ajunga pe piata. 
 
Pe langa companii auto, Google discuta si cu companiile de asigurari care se arata ingrijorate de perspectiva unor masini ce se conduc singure. 
 
Mari producatori auto si unii dintre furnizorii lor de tehnologii au imbratisat imediat ideea Google si sunt deja implicati in crearea de sisteme ce vor asigura fiabilitatea autovehiculului. Levandowski se angajeaza ca Google sa acopere, in urmatorii zece ani, partea legata de dezvoltarea tehnologica, altfel inginerilor companiei ar trebui „sa le fie rusine”.
 
Pana in prezent, autoritatile din Detroit par a fi cele mai receptive in ceea ce priveste noua tehnologie. 
 
Daca toate astea vi se par departe de misiune de baza a Google, aceea de "organizare a informatiei lumii", nu sunteti la curent cu faptul ca aceasta s-a schimbat. Larry Page a anuntat inca de toamna trecuta ca misiunea Google consta in inovare in domeniul tehnologiei. In aceasta ordine de idei, Page a vorbit despre eroul sau Nikola Tesla, un inventator extraordinar care nu a construit tot ce si-a imaginat, pentru ca nu a gasit finantare. In alte conditii, am fi putut avea wireless peste tot in lume. Replica la acest esec este Google, a spus Page. Mai exact, modelul este urmatorul: inventeaza lucruri nebunesti care ajuta umanitatea, popularizeaza-le, obtine prfit si foloseste-l pentru a mentine structura corporatista necesara inventarii unor lucruri noi.
 
Mai jos este clipul in care un barbat ce si-a pierdut vedrea in proportie de 95% testeaza masina:
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016