Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nike+ Fuelband sau bratara virala

Tags: nike+ fuelband, bratara, viral, nike

Intr-o lume tot mai apatica si sedentara, Nike si-a propus sa ia in calcul fiecare pas, pentru ca, la nivel individual, fiecare pas conteaza. Sportul de performanta, joggingul, aerobicul, dansul sau o simpla plimbare pot fi acum masurate cu exactitate.
Brandul a lansat un dispozitiv aparte care permite monitorizarea activitatilor sportive de orice fel. Este vorba despre Nike+ FuelBand, o bratara inteligenta care afiseaza patru date distincte: timp, calorii, pasi si o noua unitate denumita NikeFuel.

Bratara are un accelerometru care transpune miscarile incheieturii in unitati de NikeFuel. Cu cat o activitate este mai dinamica, cu atat purtatorul ei castiga mai mult combustibil. De asemenea, dispozitivul are si un rol in motivarea personala, intrucat se pot seta zilnic teluri. Pentru a urmari progresul catre atingerea telului, dispozitivul a fost prevazut cu un numar de 20 LED-uri ce cresc de la rosu spre verde.

Nike+ Fuelband se poate conecta la USB, iar o conexiune Bluetooth asigura comunicarea wireless cu o aplicatie gratuita de iPhone. Datele pot fi sincronizate si cu site-ul Nike+, unde utilizatorul isi poate crea propria baza de date.

Nike a dezvoltat acest dispozitiv in colaborare cu experti in domeniul sportiv, iar pentru a-l promova a lansat un clip demonstrativ care ilustreaza diversitatea de activitati pe care Nike+ Fuelband le ia in calcul.

Spotul a fost realizat de  agentia Wieden + Kennedy si ii are ca vedete pe M.C. Hammer,  Serena Williams, Rocky, Bruce Lee sau Bugs Bunny.  Aceasta colectie neobisnuita, dar si produsul in sine, au facut din „Counts” un clip viral, cu peste 1.1 milioane de vizualizari in doar 24 ore.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016