Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noua gaselnita Apple: Airbag-ul pentru iPhone

Tags: apple, airbag pentru iphone, iphone, inventie

Un iPhone 4 s-a supraincalzit si a luat foc, incidentul avand loc in Australia, in timpul unui zbor al unei companii aeriene locale. Nimeni nu a fost ranit. Copilul s-a jucat Angy Birds si a scapat telefonul pe gresia din bucatarie. Ecranul dispozitivului s-a crapat.
Veste buna pentru pasionatii de iPhone: niciuna dintre stirile de mai sus nu mai este de actualitate, pentru ca Apple a brevetat o tehnologie care pare a fi solutia ideala pentru protejarea iPhone-ului, daca acesta este scapat pe jos sau are parte de socuri termice.
 
Cu functionalitate ca a unui airbag, doar ca la scara mai redusa, specialistii au pus la punct un sistem prevazut cu senzor de impact, lansand un semnal specific si declansand umflarea materialului de protectie. In acest mod, socul este absorbit.
 
Apple si-a brevetat aceasta inventie, unde se specifica foarte clar utilizarea unor diferite tipuri de materiale, precum polimeri, gel, silicon sau spuma care sunt introduse intre display si cadrul dispozitivului.
 
Chiar daca display-ul iPhone-ului are la baza Gorilla Glass, care asigura o rezintenta sporita la soc, un airbag este intotdeauna binevenit.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016