Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oare cum va arata noul iPad 3? Iata cateva concepte inedite

Tags: ipad 3, apple, concept ipad

Cele mai recente zvonuri indica faptul ca Apple va dezvalui noul iPad 3 in cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 7 martie. Pana in prezent, nu stim cum va arata noua tableta si ce functii noi va integra, insa nu ne asteptam ca aceasta sa revolutioneze piata tabletelor.
Exista insa cativa oameni talentati care isi imagineaza intr-un mod mai inedit cum va arata noul iPad. Si atata vreme cat nu avem detalii clare cu privire la noul design, ne putem inca permite sa ne lasam imaginatia sa zburde, nu-i asa?

In continuare, va prezentam cateva concepte inedite realizate de oameni cu viziune. Probabil ca noul iPad nu va arata asa cum este infatisat aici, dar cu siguranta aceste concepte vor fi puse in practica intr-un viitor nu foarte indepartat.

1. Clipul realizat de Aatma Studio infatiseaza un iPad cu un display incredibil, nemaiintalnit.



2. Acest concept a fost realizat de Dakota Adney, un tanar de numai 16 ani, si infatiseaza un iPad cu un ecran complet transparent.



3. MacMagazine ne arata cum arata iPad 3 in viziunea sa, luand in considerare zvonurile potrivit carora noua tableta va oferi posibilitatea de a viziona clipuri video 3D fara ochelari speciali.



4. Acest design realizat de Mike James ne infatiseaza un iPad cu un display de 24 de inci, care vine cu stylus, tastatura si suport.

Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016