Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Politistii romani au gasit 30.000 de euro pe o strada din Capitala. Ce au de gand sa faca cu banii

Tags: politia romana, politia capitalei, bunuri gasite, pedeapsa cu inchisoarea

Politistii bucuresteni au gasit o suma mare de bani pe o strada din Capitala.
La sfarsitul anului trecut, politistii bucuresteni au gasit suma de 30.000 de euro pe Bulevardul Timisoara din sectorul 6 al Capitalei, pe care doresc sa-i restituie proprietarului, insa nu s-a aflat inca nimic despre pagubit.

Un tanar de 21 de ani este cel care s-a prezentat la politie si a declarat ca a gasit aceasta suma de bani, precizand ca isi doreste sa ajunga la cel care i-a pierdut.

Inca de la sfarsitul lunii noiembrie 2012 politistii incearca sa il gaseasca pe pagubit, care nu a depus nici o plangere dupa ce a pierdut banii.

"Intrucat pana la acest moment nu s-a reusit identificarea acesteia, politistii bucuresteni fac apel la persoana care a pierdut banii sau la orice alta persoana care ar putea pffero date de natura a clarifica aceasta situatie, sa se prezinte la sediul Sectiei 22 Politie, situat in Str Brasov, nr 19 din sectorul 6", potrivit Politiei Capitalei.

Nu oricine poate revendica suma de bani, acest drept fiind doar al posesorului, in caz contrar fapta reprezinta infractiune prin fals in declaratii si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.

Mai mult decat atat, persoanele care nu predau autoritatilor in termen de 10 zile un bun gasit poate fi pedepsit cu inchisoare de la o luna la trei luni sau cu amenda.


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016