Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Promovare trasnita: Volkswagen a creat masina pe baza de urale

Tags: volkswagen, masina, urale, volkswagen up, jocuri olimpice, olanda, achtung

Este fresh, energic si in pas cu timpurile. Din cand in cand ii place insa sa fie neobisnuit de jucaus, iar pentru asta fanii il adora. Daca s-ar realiza un top al brandurilor trasnite, cu siguranta Volkswagen ar fi unul dintre ele.
Agentia olandeza Achtung, responsabila de realizarea unei dintre cele mai apreciate campanii social media a Volkswagen – Fanwagen, a facut din nou dovada creativitatii sale cu o noua campanie trasnita pentru producatorul german de automobile.
 
Pentru a aduce la Jocurile Olimpice de la Londra cele mai puternice urale ale suporterilor olandezi, agentia a inventat tehnolohia „orange-motion”. Aceasta este menita sa propulseaze modelul Volkswagen Up, realizat in editie limitata, cu ajutorul sunetului.  
 
Masina a fost dotata cu un sistem de inregistrare a decibelilor care este conectat la accelerator pentru ca sunetele sa fie convertite in miscare. Cu cat uralele sunt mai puternice, cu atat sistemul va produce mai multa energie, iar masina va rula mai repede.
 
Din motive de securitate insa, viteza este limitata la maxim 30 km pe ora, iar masina dispune de un set suplimentar de pedale de control si pentru pasagerul din dreapta.
 
Spre deliciul fanilor, masina pe baza de urale poate fi testata in cadrul unor intreceri desfasurate pe o distanta de 100 de metri, castigatorii fiind recompensati cu bilete la Olimpiada.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant