Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Record pe YouTube: Ce videoclip a reusit sa depaseasca pragul de 1 miliard de vizualizari

Tags: videoclip youtube, vizualizari youtube, 1 miliard vvizualizari, gangnam style, psy

Nu-i nici cu pisici amuzante, nici cu copii trasniti ori ghidusii stupide ale oamenilor mari. Nici trailer, nici poveste de viata, nici filumet lacrimogen. E mai degraba antrenant, hazliu si "Made in Coreea".
Vorbim despre videoclipul care a reusit sa stabileasca un record de vizualizari pe YouTube. Performanta ii apartine cantaretului sud-corean Psy, care cu al sau "Gangnam Style" a depasit, vineri, 1 miliard de vizualizari pe YouTube.

Lansat in luna iulie in Coreea de Sud si devenit extrem de popular in strainatate incepand din luna august, videoclipul rapperului asiatic si miscarile sale inspirate din calarie si rodeo, au devenite celebre pe intreaga planeta, informeaza Medifax.

Depasirea pragului de 1 miliard de vizualizari reprezinta un nou record pentru piesa cantaretului sud-corean. Astfel, luna trecuta, "Gangnam

Style" a devenit cel mai vizionat videoclip din istoria site-ului YouTube, cu peste 805 milioane de vizualizari, depasind precedentul record stabilit de videoclipul piesei "Baby" interpretata de canadianul Justin Bieber.

"Nu mi-as fi imaginat vreodata ca 'Gangnam Style' ar putea avea 1 milion de vizualizari, cu atat mai putin 1 miliard de vizualizari", a declarat artistul.

"Gangnam Style" a depasit alte cateva videoclipuri celebre, precum "On the Floor" al cantaretei Jennifer Lopez si "Love the Way You Lie" al rapperului Eminem.

Parodiind viata bogatasilor dintr-un cartier exclusivist din Seul, clipul a fost vizualizat sau parodiat la randul sau de persoane celebre, precum presedintele american Barack Obama, secretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite saui primarul Londrei, Boris Johnson.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016