Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Steve Jobs, omagiat la gala Premiilor Webby

Tags: steve jobs, apple, premiile webby, new york, barack obama, omagiu

Steve Jobs, co-fondatorul si CEO-ul celei mai importante companii de tehnologie din lume, a fost un adevarat inovator, un vizionar care a reusit sa schimbe lumea. Iar lumea nu l-a uitat, celebrandu-l si in cadrul Premiilor Webby ce au avut loc luni la New York.
Printre cei care l-au omagiat pe controversatul Steve Jobs se numara nume importante de la Hollywood, muzicieni si figuri politice: Barack Obama,  Al Gore, Bono (U2), Sarah Silverman, Bill Clinton, Jimmy Fallon, si multi altii.
 
Toate aceste personalitati au creat un clip prin care i-au multumit regretatului Steve Jobs pentru intreaga sa activitate si pentru faptul ca a reusit sa schimbe lumea prin introducerea de noi tehnologii inovatoare. Steve Jobs a decedat in octombrie 2011, dupa o lupta lunga impotriva cancerului.



Omagiul adus lui Jobs nu se opreste aici insa. Actorul Ashton Kutcher a fost ales sa joace rolul CEO-ului Apple intr-un film biografic ce urmeaza a fi produs si care va urmari viata geniului IT de la inceputul carierei pana cand a ajuns co-fondatorul Apple.
 

 
Premiile Webby se desfasoara in fiecare an, incepand din 1996, omagiind cele mai importante personalitati, site-uri si aplicatii de pe internet.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016