Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Steve Jobs un presedinte mai bun decat Obama?

Tags: steve jobs, presedinte, barack obama, america, apple, ipad

Plafonul datoriei SUA a fost ridicat, dar problemele celei mai mari economii ale lumii nu s-au sfarsit. Dupa ce BBC a turnat gaz pe foc si a scris, saptamana tercuta, ca Apple are lichiditati mai mari decat cele ale guvernului Americii (76,4 miliarde fata de 73,7 miliarde de dolari), intrebarea fireasca este: poate Steve Jobs sa fie mai bun decat Obama in functia de presedinte?
Gottabemobile.com abordeaza serios propunerea si incearca sa ofere argumente pentru sustinerea candidaturii lui Jobs care, in opinia lor, ar fi cel mai bun presedinte pe care l-a vazut America pana acum.
Care sunt asadar atuurile lui Jobs?
 
1. Steve Jobs nu-si consuma timpul cu dulcegarii
 
Majoritatea politicienilor, indiferent de promisiunile electrorale, raman loiali celor care le platesc campania pentru a ramane la putere. Sunt tot timpul fatarnici. Zambesc si catre sponsori, si catre americani.

Nu si Steve Jobs.

Steve Jobs nu-si cere scuze pentru faptul ca este nesuferit. Desigur, zambeste cand isi prezinta un produs nou, dar si atunci zambetul este mai mult un ranjet decat o raza de soare. Isi pastreaza energia pentru lucrurile cu adevarat importante. Congresul va sti astfel cine e seful la Casa Alba.

E posibil ca jumatate din tara sa nu-l placa, dar si aceasta va sti ce va primi. Tara va invata ce e respectul si increderea, spune Will Shanklin, autorul articolului.

2. Congresul va fi eficient.

In calitate de presedinte, Jobs va cere cu siguranta ca toate proiectele de lege care-i ajung pe birou sa fie simplificate. 

Jobs va fi un presedinte ecologist, se va renunta la utilizarea de tone de hartie, apelandu-se numai la aplicatii iPad.

Si de ce anume crede Will Shanklin ca-l vor asculta membrii Congresului? Pentru ca fiecare dintre acestia vor fi facut lobby pentru o companie sau organizatie care trebuie sa fi incalcat vreun patent al lui Apple. Optiunea lor va fi astfel simpla: vor sprijini initiativa lui Jobs sau isi vor falimenta organizatiile tarandu-le in procese de incalcare a drepturilor de proprietate a brevetelor?!

3. iHouse

Steve Jobs va decide ca e timpul ca institutia sa dea mana cu viitorul si va deveni White House 2.0, cunoscuta mai ales ca iHouse. Aspectul exterior va fi unul familiar, imprumutat de la magazinele de succes ale Apple.
Turistii vor fi liberi sa intre in cladire, fiind intampinati de personalul iHouse (cunoscuti si sub numele de "Creativii").
 
Oricum, iHouse nu va mai exista doar in Washington D.C., caci nenumarate cladiri cu functiuni asemanatoare vor rasari prin toata America. Se rezolva astfel si problema securitatii presedintelui, pentru ca nimeni nu va sti in ce iHouse se afla exact.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016