Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tim Cook despre Apple si provocarea de a-l inlocui pe Steve Jobs

Tags: tim cook, apple, steve jobs, siri, facebook

Ca CEO al Apple, Tim Cook conduce, fara putere de tagada, una din cele mai importanta companie din lume. Dar in timp ce investitoriisi fanaticii Apple stiu multe despre Cook, restul lumii de-abia acum incepe sa vada cine este cel care calca pe urmele lui Steve Jobs. Cook a fost invitat de onoare al celei de-a zecea conferinte anuale All Things Digital Conference din Rancho Palos Verdes, California, din 29 mai, si aici a vorbit despre produsele viitoare ale Apple si de ce “nu a simtit niciodata ca trebuie sa-ncerce sa fie Steve”, dupa ce Jobs a murit toamna trecuta.
Va prezentam mai jos, via appolicious.com, cateva extrase din prezentarea lui Cook.

Va inlocui iPad-ul computerul personal?
“Din punctul meu de vedere, tableta si PC-ul sunt lucruri diferite. Cu tableta poti sa faci lucruri inaccesibile PC-ului... Nu noi am inventat piata tabletelor. Era deja acolo. Noi am inventat tableta moderna. Nu cred ca tableta va inlocui PC-urile”.

Ce parere are despre competitia pe piata telefanelor inteligente?
“N-as spune ca o dominam. As spune ca avem cel mai bun telefon... Exista doua tari, Android si iOS. Telefonul Windows de-abia vine pe piata. Vom vedea cum se va descurca”.

Ce spune despre asistentul personal Siri?
“Clientii o adora. Este una dintre cele mai populare caracteristici ale telefonului iPhone 4S. Dar poate face mult mai multe si avem o echipa intreaga ce lucreaza la asta. Veti vedea in urmatoarele luni ce lucruri grozave poate face Siri. Siri a demonstrat ca oamenii pot relationa cu telefonul si in alt fe;. Oamenii viseaza la asta de ani buni”.

Cum descrie relatia tumultoasa dintre Apple si Facebook?
“Facebook este o companie mare. Iar relatia este una solida. Au un mod aparte de a face lucrurile, dar lumea spune acelasi lucru si despre noi. Daca au un punct de vedere asta nu inseamna ca nu putem colabora".
 
Cum explica faptul ca Apple isi produce componentele in China?
“Am decis acum zece ani ca sunt unele lucruri pe care Apple le poate face cel mai bine si ca sunt altele pe care altii le fac la fel de bine sau mai bine. Producerea componentelor este unul din acestea. Cred ca si azi aceasta afirmatie ramane in picioare”.

Despre Steve Jobs...
“Am invatat foarte multe de la Steve. A fost cea mai trista perioada din viata mea cand a murit... La un moment dat, anul trecut, cineva m-a scuturat si mi-a zis ca e vremea sa ne revenim. Tristetea a fost inlocuita cu dorinta puternica de a continua calatoria.

“El m-a invatat ca bucuria este calatoria in sine si asta a fost o revelatie pentru mine... Imi plac muzeele, dar nu vreau sa traiesc intr-unul.

“Steve a fost un geniu si un vizionar… Nu poate fi inlocuit. Steve a fost un unicat si nu cred ca se va mai produce unul. Nu cred ca trebuie sa incerc sa fiu Steve. Nu asta e scopul meu in viata”.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016