Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ultima nebunie in randul adolescentilor asiatici: Petrecerile cu cartofi prajiti

Tags: cartofi prajiti, mcdonald's, copii, petreceri

V-ati intrebat vreodata cam cati cartofi prajiti intra intr-o comanda de 250 de dolari? Sa stiti ca v-au luat-o inainte niste tineri coreeni care si-au pus visul si in practica, scrie Huffington Post.
Un grup de pusti din Coreea de Sud si-au comandat de atat de multi cartofi la McDonal’s, incat au avut nevoie de sase mese. Portiile nu le-au mai fost servite in ambalajul cunoscut, ci direct din tava sau chiar de pe masa. Dupa cum era de asteptat, restul comenzilor au fost cu totul date peste cap. Angajatii restaurantului fast-food i-au dat afara pe copiii care devenisera mult prea galagiosi, dar asta nu i-a impedicat pe acestia di  urma sa posteze o poza cu ei in fata festinului. Poza a devenit virala si in prime-time news la CNN.


 
„Petrecerea cu cartofi prajiti” este un trend in randul tinerilor din Asia, poate si datorita pretului scazut al acestui preparat. Huffigton Post mai scrie ca recordul precendent la acest capitol a fost detinut de un grup de copii din Japonia, care si-au comandat 60 de portii de cartofi, adica, nici mai mult nici mai putin, decat 30.000 de calorii.
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016