Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un nou tip de marketing: Ruperea relatiilor prin intermediar

Tags: jonathan kiekbusch, marketing, relatie, oameni

Barbatul din imagine are doar 21 de ani, se numeste Jonathan Kiekbusch, este din Marea Britanie si face sute de femei sa planga anual. Unde mai pui ca este si platit pentru asta.
Nu exista niciun mod placut in a spune "GATA, s-a terminat totul intre noi". Dar britanicul Jonathan Kiekbusch si-a facut din asta o meserie, mai ales ca nu se lasa implicat emotional, fiind vorba de prietenele altora. Totul pentru doar 5 lire sterline (aproximativ 26 de lei), plus cheltuielile suplimentare, care pot ajunge la 20 de lire sterline pe ora (104 lei).
 
Deloc suprinzator, Jonathan nu este implicat in nicio relatie, dar pune capat la cinci-sase in fiecare saptamana. Se defineste ca fiind un mediator care "elibereaza" oamenii atunci cand dragostea nu mi functioneaza, caci refuza ofertele "imorale”, adica nu "se desparte" de cineva care a fost inselat.
 
Primul sau client a fost un amic, iar din "arsenalul" lui nu lipsesc SMS-urile, intalnirile fata in fata si mesajele instant pe internet.
 
Nu este intotdeauna primit cu bratele deschise. De fapt, este adeseori injurat agresat si intampinat c un potop de lacrimi. A scapat insa, pana acum, viu si nevatamat, deci specialistul in marketing va continua sa-si faca meseria de mesager, de voce a ratiunii" cum spune el despre sine.

In orice caz, este ultima persoana de pe pamant cu care am vrea sa intram in contact. Asa-i?
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016