Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vanzari bizare pe internet

Tags: marketing, vanzare pe internet, lucruri ciudate vandute pe internet

Locul intai in topul bizareriilor il ocupa barbatul de 22 de ani din New York, Statele Unite, care a incercat sa-si vanda copilul pe internet. A cerut 100 de dolari. Nu era al lui, ci al unei femei pe care-o cunostea. A fost oprit la timp de politie, insa nu este prima persoana a incercat asta. Ce alte lucruri ciudat mai incearca (si uneori si reusesc) oamenii sa vanda pe internet?
eBay si Craiglist in SUA, Okazii.ro sau tocmai.ro, in Romania. Acestea sunt spatii unde se scot si bizarerii la vanzare. Iata cateva dintre ele:
 
1. Ian Usher este un britanic ce si-a vandut intreaga viata (masina, motocicleta, casa si prietenii) pentru a o lua de la capat. A castigat in urma licitatiilor peste 200.000 de dolari si a plecat in Australia.
 
2. Semnificatia vietii. Se pare ca raspunsul la intrebarea care-i macina pe toti oamenii a fost detinut de un barbat care l-a vandut cu doar 10,50 de dolari. 
 
3. Bridgeville, California. Orasul are doar 25 de rezidenti si a fost vandut de trei ori pana acum pe eBay. Ultimul cumparator s-a sinucis dupa ce a platit 1,25 de milioane de dolari pentru el. Pare un loc grozav, asa-i?
 
4. Prietenul imaginar. Oricine s-a gandit la asta este destept si creativ. Cumparatorul insa trebuie sa mearga urgent la psihiatru. Prietenul nevazut s-a vandut cu 3082, 50 de dolari.
 
5. O tanara de 22 de ani si-a vandut, in 2008, virginitatea pentru 3,7 milioane de dolari. In 2009 si o romanca a facut acelasi lucru si a primit 10.000 de dolari de la un italian. Gentlemanul i-a platit si drumul pana la Venetia.
 
6. Tot un roman a scos la vanzare varfuri de sulita din Neolitic. Preturile difereau in functie de lungime (de la sase la 26 de centimetri), cel mai ieftin fiind 190 lei. De cine pot fi folosite? De colectionari sau de producatorii de bijuterii.
 
7. Rata de cauciuc bantuita. In 2004, un barbat a vandut ratusca de cauciuc a fiului sau de 1 an jumate. El a pretins ca fiul sau spunea povesti de groaza despre luptele dintre el si ratusca, ca aceasta din urma l-a muscat si l-a facut pe baietel sa fie agresiv. In numai sapte zile, ratusca a fost vanduta contra sumei de 107,50 dolari.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016