Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

VIDEO: Fetita mea a trecut de partea intunecata

Tags: video, meme, youtube, partea intunecata, fetita, viral

Asa se intituleaza ultimul meme de pe YouTube care a innebunit lumea si a castigat peste 160.000 de vizualizari intr-o singura zi. In filmulet, o fetita rade satisfacuta si malefic si si-a atras zeci de comentarii... favorabile.
Dupa ce isi impinge nervoasa jucaria de pe masa, fetita e fascinata in momentul cand masinuta cade si se izbeste de podea. Momentul este din plin savurat, fiind acompaniat de un ras rautacios si de pumnutii stransi.

Reactia neasteptata a micutei este catalogata de jurnalistii de la The Huffington Post drept un moment de "veselie autentica", desi gestul spontan poate fi interpretat in mai multe feluri. Cea care a imortalizat momentul este chiar mama fetitei, care a fost surprinsa sa vada ca filmuteul a prins atat de bine la public, devenind viral pe internet.

"O voi saluta pe fiica mea din partea voastra, desi asta cred ca face parte din planul ei malefic...", a scris femeia intr-un comentariu.

Cativa internauti cred ca protagonista ar putea fi distribuita cu succes in "Harry Potter" sau intr-un thriller, in rolul unui "personaj negativ adorabil". 

 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016