Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Yahoo ofera angajatilor noul iPhone 5 (sau un alt smartphone la alegere)

Tags: yahoo, motivarea angajatilor, fidelizarea angajatilor, marissa mayer, smartphone, iphone 5

Angajatii Yahoo din Statele Unite au inca un motiv de multumire: noul CEO al companiei, Marissa Mayer, a promis ca va oferi tuturor cate un nou smartphone marca Apple, Samsung, Nokia sau HTC.
Prin intermediul acestui program de fidelizare a angajatilor denumit „Yahoo! Smart Phones, Smart Fun!”, Yahoo va oferi angajatilor sai ocazia de a alege unul din urmatoarele smartphone-uri de ultima ora: iPhone 5, Samsung Galaxy S3, HTC One X, HTC EVO 4G LTE sau Nokia Lumia 920.
 
Compania va achita de asemenea facturile telefonice ale angajatilor si va intrerupe suportul tehnic pentru smarpthone-urile BlackBerry.
 
Angajatii Yahoo primeau deja masa de pranz gratuita, iar noile telefoane inteligente ar trebui sa le ridice si mai mult moralul. Yahoo a declarat ca motivul principal pentru care angajatii sai vor primi noile telefoane este acela de a trai aceleasi experiente ca si utilizatorii site-ului.
 
Programul va costa compania cateva milioane de dolari, insa rezultatul va fi pe masura: angajatii vor fi mai motivati, mai fericiti si mai informati.
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016