Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

2012, un an plin de cautari. Pe Google

Tags: cautari pe google, zeitgeist 2012, raport google

1,2 trilioane de cautari si 146 de limbi. Anul 2012 a fost plin pentru Google, plin de cuvinte cheie si de cautari. Ce a vrut insa lumea sa afle de la cel mai mare motor de cautare din lume? Ei, asta-i alta poveste.
Potrivit raportului intocmit de Google - Zeitgeist 2012, la nivel mondial cele mai multe cautari au inclus doua cuvinte, ce constituie de altfel un nume celebru: Whitney Houston. Acestea sunt urmate de Gangnam Style si Hurricane Sandy.

Apoi, cele mai cautate imagini au fost cele care au facut referire la One Direction, Selena Gomez si mult-asteptatul iPhone 5.

Dintre sportivi, cei mai cautati au fost  Jeremy Lin, Michael Phelps si Peyton Manning.

Evenimentele care au starnit cea mai mare curiozitate in randul utilizatorilor au fost uraganul Sandy, lansarea fotografiilor cu Kate Middleton topless si Jocurile Olimpice de Londra.

Cele mai cautate produse electronice pe Google au fost iPad3, Samsung Galaxy S3 si iPad Mini, iar cele mai cautate companii aeriene  Southwest Airlines, United Airlines si American Airlines.

Dintre artisti, pe prima pozitie intre cautari se afla desigur Whitney Houston, urmata de Michael Clarke Duncan si One Direction, iar topul celor mai cautate filme include The Hunger Games, Skyfall si Prometheus.

Google a realizat inclusiv un filmulet sintetic privind cautarile din anul 2012. 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016