Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

50 de miliarde de dispozitive vor fi conectate la internet pana in 2020

Tags: dispozitive mobile, router wireless, internet, conexiuni internet, smartphone, tableta

Conform gigantului Cisco, numarul de dispozitive conectate la internet va fi cvadruplu pana in 2014. In prezent, se estimeaza ca aproximativ 14 miliarde de dispozitive sunt conectate la internet in intreaga lume.
Compania este de parere ca pana in 2015 vor exista peste 7 miliarde de dispozitive mobile, iar traficul pe internet va fi de patru ori mai mare pana in 2014. Se asteapta de asemenea ca viteza conexiunilor la internet sa creasca de 20 de ori in urmatorul deceniu.
 
Un alt fapt interesant este acela ca pe viitor, angajatii isi vor aduce din ce in ce mai mult laptopurile personale si smartphone-urile la serviciu. Desi acest lucru ar putea insemna ca vor exista mai multe probleme legate de securitate, se pare ca utilizatorii sunt mult mai productivi atunci cand li se permite sa-si aduca dispozitivele proprii.
 
Unele companii, precum Citrix, au inceput deja sa le ofere angajatilor un anumit buget pentru a-si achizitiona laptopuri, astfel incat sa nu mai fie necesara punerea la dispozitie a computerelor firmei.
 
Cisco a anuntat deja lansarea unui nou router wireless care va oferi utlizatorilor o performanta imbunatatita cu 30% si care le va permite sa schimbe reteaua in mai putin de 50 ms. Acesta va viza clientii mari, precum universitatile si centrele comerciale si va oferi servicii personalizate in functie de dispozitivele utilizate: laptopuri, tablete, sau telefoane mobile.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016