Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A VI-a editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania. Sibiul devine din nou polul performantei in mediul de afaceri

Tags: conferinta managementul performantei, the kpi institute, managementul performantei, indicatorilor cheie de performanta

In perioada 26-27 Octombrie 2016, Sibiul redevine capitala managementului performantei, gazduind ce-a de-a VI-a editie a evenimentului devenit deja traditie: Conferinta Managementul Performantei in Romania.
Evenimentul va fi deschis de masterclass-ul Excelenta in Afaceri prin Utilizarea Indicatorilor Cheie de Perfromanta (KPIs) care va evidentia tendintele actuale ale domeniului prin expunerea unui studiu de caz.

Participantii vor asista apoi la sapte sesiuni de prezentare, sustinute de reprezentanti ai unor companii precum: Banca Nationala a Romaniei, Bombardier, E.ON, Flanco, Policolor, Saint-Gobain Weber, The KPI Institute si WorldSkills Romania. in cadrul sesiunilor de prezentare, participantii vor avea ocazia sa invete din experienta unor practicieni renumiti, sa afle bunele practici in domeniu si cele mai noi tendinte validate la nivel national si international.

Cei prezenti la conferinta vor obtine o viziune cuprinzatoare asupra managementului performantei, prin insusirea tehnicilor, proceselor si instrumentelor specifice domeniului, care au aplicabilitate la toate nivelurile de implementare: strategic/organizational, operational/departamental si individual.

Experienta de invatare va fi completata si fundamentata practic prin cele trei workshopuri desfasurate in paralel, care vor inchide evenimentul:

- Workshop A – Managementul performantei la nivel de angajat;
- Workshop B – Tehnici de selectie a Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs);
- Workshop C – Planificarea si executia strategiei in administratia publica.


Pentru detalii referitoare la program, vorbitori, taxa de participare, reduceri si modalitati de inscriere, va invitam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: http://www.acumenintegrat.ro/Conferinta-Managementul-Performantei-in-Romania-2016/

Pentru mai multe informatii, va invitam sa ne contactati:
Iulia Man
Coordonator Eveniment
Tel.: +40 743 927 548
Email: iulia.man@acumen.ro
Autor: Marketingportal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016