Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cat de lungi ar trebui sa fie reclamele online?

Tags: reclama online, durata, publicitate online, studiu

Daca sperati sa captati atentia vizitatorilor cu un clip publicitar asezat intr-o zona strategica a website-ului, aveti grija sa nu fie prea lung. Ce inseamna insa „prea lung”? Un studiu in materie ne ofera raspunsul.
Dupa principiul „publicitate primesc, dar sa fie scurta”, marea majoritate a utilizatorilor de internet considera acceptabila vizionarea unei reclame pret de cateva secunde, inainte de vizualizarea efectiva a continutului online care-i intereseaza.

Mai exact, 54% dintre respondentii americani, intervievati in cadrul unui studiu al companiei Poll Position, declara ca o reclama online de 15 secunde nu i-ar deranja atunci cand sunt in cautarea unor informatii pe internet.

In schimb, doar 12% dintre cei chestionati sunt de parere ca 30 de secunde este durata potrivita pentru un clip publicitar online, 4% opteaza pentru 45 secunde, iar 3% pentru un minut. Putin peste un spert din cei 1.179 de respondenti nu si-au exprimat in niciun fel opinia.

Rezultatele studiului vin la doar cateva zile dupa ce eMarketer anunta ca 2012 va fi primul an din istoria publicitatii cand online-ul va depasi print-ul.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016