Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa-ti fidelizezi clientii? Vorbeste-le copiilor

Tags: fidelizare, copii, mega image, animal planet

E imposibil sa nu fi trecut pe la vreodata, in drum spre casa, pe la vreun Mega Image. E imposibil sa nu fi fost intrebat la casa „Vreti cartonasele?”. Ma refer la ultima campanie de fidelizare a lantului de supermaketuri, realizata de agentia CohnandJansen JWT, in colaborare cu Muzeul Antipa si postul Animal Planet.
Intitulata “Comorile oceanelor”, campania s-a lansat in februarie la Muzeul Antipa, iar pana pe 1 mai va fi difuzata si o emisiune zilnica de televiziune. “Comorile oceanelor” vine dupa ce, in 2011, agentia a desfasurat pentru Mega Image o campanie asemanatoare, “Minunile planetei noastre”.
 
Parintii si copiii au ocazia sa colectioneze in magazin carti de joc din colectia “Comorile oceanelor” si sa completeze un album. Emisiunea cu acelasi titlu se difuzeaza zilnic, de la ora 18.00, pe Animal Planet si cuprinde imagini si informatii despre animalele din colectie.
Site-ul Mega Image cuprinde o platforma interactiva care permite schimbul de carti de joc. De asemenea, cei mici pot explora lumea din adancuri in cadrul unui joc de pe site.
 
In magazinele Mega Image s-au amenajat locuri speciale unde copiii pot rasfoi albumele de colectie.
 

  


Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016