Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Din nou probleme: Apple va trebui sa plateasca 15 dolari fiecarui posesor de iPhone 4 din SUA

Tags: apple, proces, despagubiri, iphone 4, sua

Apple trebuie sa plateasca 15 dolari fiecarui posesor de iPhone 4 din SUA, dupa ce s-a dovedit, in cadrul unui proces, ca nu a dezvaluit problemele legate de antena telefonului, scrie Business Insider, care numeste intreaga afacere, ironic, "Applegate".
Grupul american are la dispozitie si optiunea de a oferi o husa gratuita. 

Vara lui 2010 a fost una tulbure pentru Apple, caci, imediat dupa lansarea lui iPhone 4, multi utilizatori americani s-au plans ca antena telefonului are probleme si semnalul se pierde in cazul in care coltul din stanga jos este acoperit.

Procesul in care compania a fost implicata a dovedit faptul ca Apple stia de aceste probleme, dar nu le-a mentionat deloc in manualul de instructiuni sau in celelalte materiale promotionale care insoteau telefonul, relateaza Business Insider.

Posesorii de iPhone 4 vor fi contactati prin e-mail de catre Apple (pana pe 30 aprilie 2012) sau, daca acest lucru nu se intampla, ei pot intra pe site-ul iphone4settlement.com (inca nelansat) si isi pot cere drepturile (avand la dispozitie o perioada de 120 de zile).

Apple precizeaza ca despagubirile se aplica unui "numar limitat" de utilizatori, fara a preciza insa o cifra exacta.

In 2010, s-au vandut 15 milioane de iPhone 4 in SUA, iar pentru 2011 nu exista date oficiale. Astfel, daca ar despagubi fiecare client din SUA care si-a cumparat un iPhone 4 in 2010, Apple ar trebui sa scoata din buzunar 225 de milioane de dolari. 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016