Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Eurovision 2014: Romania s-a calificat in marea finala

Tags: eurovision, eurovision 2014, semifinala eurovision, finala eurovision, romania eurovision 2014, paula seling, ovi

Romania s-a calificat in finala Eurovision in urma semifinalei acestui concurs ce a avut loc joi noapte. Paula si Ovi vor canta "Miracle" in Marea Finala a concursului, ce are loc la Copenhaga, pe 10 mai.

Paula Seling si Ovi au inchis competitia celei de-a doua semifinale Eurovision cu un show care s-a terminat cu efecte pirotehnice. Spectacolul ce a ilustrat piesa "Miracle" a inclus proiectia unei holograme a Paulei Seling, dar si spectaculosul pian circular.

Paula Seling si Ovi sunt la a doua participare Eurovision, dupa ce s-au clasat pe locul al treilea, in 2010, cu "Playing with Fire".

Cele zece tari participante in a doua Semifinala ale caror reprezentanti vor canta in finala Eurovision de pe 10 mai de la Copenhaga sunt: Romania, Elvetia, Slovenia, Polonia, Norvegia, Grecia, Malta, Belarus, Finlanda, Austria,

Acestora li se alatura alti 10 finalisti, ce s-au calificat in aceasta etapa in urma primei semifinale ce a avut loc pe 6 mai, printre care Rusia, Ucraina si Islanda.

Reprezentantii Rusiei, Ucrainei si Islandei se numara printre cei zece finalisti ai Eurovision 2014 care si-au castigat un loc in show-ul de pe 10 mai, de la Copenhaga, in urma primei semifinale de marti. In aceasta finala s-au calificat si reprezentantii Muntenegrului, Ungariei, Armeniei, Azerbaidjanului, statului San Marino, Suediei si Olandei.

Astfel, in finala vor canta reprezentantii Rusiei, Ucrainei, Islandei, Muntenegrului, Ungariei, Armeniei, Azerbaidjanului, statului San Marino, Suediei, Olandei, Romaniei, Elvetiei, Sloveniei, Poloniei, Norvegiei, Greciei, Maltei, Belarus, Finlandei, Austriei si tarile calificate automat in finala, Danemarca (gazda de anul acesta), Italia, Germania, Marea Britanie, Spania si Germania (cunoscute ca Marele 5 — grupul celor mai mari finantatori ai evenimentului).

Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014, au avut o interpretare impecabila a melodiei "Miracle" in ulima semifinala, care i-a ajutat sa treaca in marea finala de sambata seara. Le uram succes! Au mari sanse sa aduca trofeul acasa!



Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016